Naučna ispitivanja

Nova istraživanja su pokazala da Tahitian Noni™ Original bioaktivni napitak sadrži mangan. Potrebno je piti 60 ml dnevno, kako bi imali sledeće pogodnosti:

– Pomaže zaštiti stanice od oksidacijskog oštećenja
– Doprinosi odražavanju zdravlja kostiju
– Doprinosi normalnom stvaranju energije u metabolizmu
– 60 ml Tahitian Noni™ Original bioaktivnog napitak sadrži 15% od preporučene dnevnog unosa mangana.
– Tahitian Noni™Original napitak podržava prirodne obrambene sposobnosti tijela.
– Tahitian Noni™Original sadrži antioksidanse koji pomažu tijelu od slobodnih radikala.
– Tahitian Noni™Original napitak podržava tjelesnu izdržljivost kad se dosljedno koristi određeno vrijeme.

1. Nijedna druga kompanija na svijetu nije napravila više istraživanja na noniju od Tahitian Noni Internationala. TNI je izgradio i rukovodi laboratorijem posvećenim istraživanju i pronalaženju novih načina primjene ploda nonija. TNI jedina kompanija koja provodi klinička istraživanja na ljudima s Tahitian Noni ™Original bioaktivnim napitkom. Svojstva nonija su proučavana u velikom broju znanstvenih istraživanja koja uključuju 14 kliničkih istraživanja na ljudima koja su objavljena na Tahitian Noni™ Original bioaktivnom napitku koja pokazuju njegovu sigurnost i pogodnost.

2. Tahitian Noni International je tržišni lider u istraživanju nonija sa 52 globalan patenta koja su njegovom vlasništvu.

3. Tim za istraživanje i razvoj TNI-a, u saradnji s međunarodnim naučnicima i institutima, postavili su temelje za brojen prekretnice u jedinstvenoj priči o uspjehu TNI-a, uključujući i odobrenja da se „sok od nonija“ predstavi na evropsko tržište kao Novel Food. Odobrenje Novel Fooda je povijesni događaj. TNI je prošao opsežnu, dugotrajnu i vrlo skupu sigurnosnu procjenu Novel Fooda.